Hoppa till innehåll

Om Mariefredsmamman

Höstterminen -09 gick jag med i Mariefredsskolans matgrupp. Den består av matintresserade föräldrar som vill att eleverna ska få så bra mat som möjligt under sin skoltid. Ett mål är att maten som serveras ska vara närproducerad och ekologisk samt lagad från grunden. Miljön i matsalen och elevinflytandet står också högt på agendan.

I och med att jag gick med i matgruppen, började jag få upp ögonen för hur den politiska styrningen fungerar i Strängnäs kommun samt i Mariefreds kommundelsnämnd. Och det är ingen rolig syn.

Här i Mariefredsmammans blogg kommer jag i huvudsak att skriva om det som berör barnen i Mariefredsskolan. Givetvis blir det en hel del om skolmaten.

Jag är politiskt obunden. Jag är övertygad om att det är det bästa för att jag ska kunna kämpa för det jag personligen tror på.

Det jag skriver här är mina högst personliga uppfattningar och åsikter. Saker jag är glad över, saker som gör mig arg. Och ni ska veta en sak – ibland kan man uppfatta saker och ting på ett sätt i början, och när man börjar titta lite närmare på det så klarnar det. Så: om jag har fel, står jag för det.

Jag är ju bara människa.

Hör gärna av dig!

Bitte Kempe Björkman

0709-321208

mariefredsmamman@gmail.com

One Comment leave one →
  1. Ann-Marie Lindqvist permalink
    26 januari, 2010 20:10

    Hej Bitte! Nu är du igång och det är kanon//Ann-Marie

Lämna en kommentar